Detenguda a Eivissa la filla de Mick Jagger per insults i agressions a policies

Detenguda a Eivissa la filla de Mick Jagger per insults i agressions a policies


Apple iPhone 15 Pro Max - El Corte Ingles

Jade Jagger, la filla del llegendari cantant Mick Jagger, va ser detenguda la nit de dimecres a Eivissa presumptament per agredir i insultar agents de la Policia Nacional.

Aldarulls a un local 

Els fets varen ocórrer aquest dimecres entorn de les 21.00 hores a un restaurant del centre històric d’Eivissa, ubicat al carrer de sa Creu. Segons l’atestat, els agents hi varen anar quan varen ser alertats que dins l’establiment s’hi estaven produint aldarulls. Segons fonts pròximes a la investigació que han informat  l’agència EFE, els aldarulls eren protagonitzats per un client. La resta de clients i els propietaris del restaurant varen avisar la policia. 

Agressió de l’home

Quan els policies hi varen arribar es varen trobar fora del local un home, que quan va veure els agents, s’hi va tirar damunt per agredir-los. Davant aquesta situació va ser reduït i detengut. En aquest moment, Jade Jagger va sortir del restaurant per defensar l’home, atacant presumptament als policies i rapinyant i insultats una dona policia que participava en l’operatiu. 

Jade, arrestada

 Els efectius policials varen arrestar Jade Jagger, filla del mític cantant dels Rolling Stone per atemptat a agents de l’autoritat. Es preveu que passi a disposició judicial en les pròximes hores. Jade és joiera, model i dissenyadora d’interiors i visita amb freqüència Eivissa. 

 

Fuente

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB + 512 GB - El Corte Ingles