Eivissa Medieval 2023 rep 180.000 visitants durant els quatre dies de celebració

Eivissa Medieval 2023 rep 180.000 visitants durant els quatre dies de celebració


Llévate 50€ de crédito al cambiarte a Octopus Energy

L’Eivissa Medieval, que commemora la declaració d’Eivissa com a Patrimoni Mundial, ha rebut aquest 2023 una xifra estimada de 180.000 visitants. L’Ajuntament d’Eivissa ha destacat que ‘’malgrat la pluja, la festa, que enguany ha celebrat la seva 24 edició, ha tornat a superar els registres, batent rècord de persones que han recorregut els carrers de Dalt Vila i la Marina des de dijous passat fins a aquest diumenge’’.

Activitats infantils i concerts

Quant a les activitats, l’Ajuntament ha dit que ‘’hi ha hagut molt bona acceptació tant dels espectacles de carrer, com de les activitats infantils i concerts. Així mateix, en general, els comerciants ens han fet saber que les vendes han anat molt bé’’. L’Eivissa Medieval ha comptat enguany amb un total de 170 parades, més que mai, distribuïdes per Dalt Vila, La Marina i el passeig de Vara de Rey.

179 voluntaris

Des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa han mostrat el seu agraïment a totes les persones voluntàries que han treballat durant aquests dies, especialment als 179 voluntaris i voluntàries que varen facilitar el que els majors de les residències de tota l’illa pogessin gaudir de la festa el passat divendres.

10 vehicles de neteja 

Durant aquests dies, l’empresa concessionària de neteja, Valoriza, també ha reforçat el servei de neteja a la zona. Així, 30 treballadors han cobert les necessitats de neteja i recollida de residus diàriament utilitzant 10 vehicles, entre camions de recollida, màquines d’escombrar i cubes de baldeig

Fuente

Llévate 50€ de crédito al cambiarte a Octopus Energy