Jordi Basté demana disculpes en directe al ‘Late Xou’

Jordi Basté demana disculpes en directe al ‘Late Xou’


Apple iPhone 15 Pro Max - El Corte Ingles

Jordi Basté entra en el plató del ‘Late Xou amb Marc Giró‘ i seu al sofà que queda més allunyat del presentador. Per què? Perquè «sempre que puc, tiro cap a l’esquerra», assegura el periodista. Aquesta és la primera mania del director i conductor de ‘El Món a RAC1‘ i en té unes quantes.

Marc Giró no ha desaprofitat l’oportunitat i li ha demanat la llista d’obsessions, costums i preferències: entrar per l’esquerra, els diaris generals a l’esquerra del micròfon i els esportius a la dreta, llevar-se a les 4:24¿h de la matinada, fer els ‘8 errors’ de La Vanguardia abans de la reunió matinal, els tres cafès en hores concretes i les camises blanques, en té una vintena.

Jordi Basté ha recollit el tres Ondas

El magazín matinal ‘El Món a RAC1‘ fa 16 temporades que està en antena i, recentment, ha estat guardonat amb un premi Ondas al millor programa. Aquest és el tercer que recull Jordi Basté: n’havia guanyat un que reconeixia la seva trajectòria professional (2011) i un altre per ser el millor presentador radiofònic (2018). «És el premi que més m’ha emocionat, però amb molta diferència», diu el periodista sobre el darrer Ondas que ha guanyat. Aquest «últim em va fer molta il·lusió perquè és l’èxit col·lectiu«, explica Basté.

L’equip del programa té un Whatsapp que es crea el dia abans d’encetar la temporada i s’elimina l’endemà del sopar de cloenda. A més, tal com explica el conductor del magazín, cada any té un nom diferent. Aquest cop, el grup s’ha anomenat ‘Mon pare ha anat a Girona‘. El motiu és una narració d’un partit a l’Índia. En el moment de celebrar un gol, el narrador va semblar que cridés aquesta frase, però en realitat, estava dient en àrab: «És un partit de bojos!». La casualitat va cridar l’atenció del programa i van decidir batejar el nou grup de Whatsapp amb aquesta frase, que a més, inclou la paraula ‘món’, una condició obligatòria pel nom.


Jordi Basté visita el ‘Late Xou amb Marc Giró’ per parlar de l’últim Ondas que ha guanyat | Late Xou Moisés Soler

Jordi Basté demana perdó en directe

El periodista reconeix que li «encanta fer ensurts«. Una vegada, però, ho va portar massa enllà i va espantar un senyor anònim que conduïa. «Era de nit, estàvem a Lleida, veníem d’un sopar i fèiem el programa», comença Basté. «Anàvem amb dos cotxes i a darrere venia l’Eduard Pujol», que en aquell moment era director de RAC1. «Aparquem i veig que està arribant el cotxe de l’Eduard Pujol. Jo portava una dessuadora blau marí i el pàrquing era molt fosc. Em vaig posar la caputxa, em vaig posar davant del cotxe i vaig cridar. Cop de volant i, resulta, que l’home que conduïa no era l’Eduard Pujol», explica entre rialles el periodista. «Vaig marxar corrents«, assegura Jordi Basté.

Fuente

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB + 512 GB - El Corte Ingles