Pel·lícules gratuïtes i en català

Pel·lícules gratuïtes i en català


Apple iPhone 15 Pro Max - El Corte Ingles

Si t’agrada veure pel·lícules doblades al català, aquí pots trobar un catàleg de films que estan disponibles a la plataforma RTVE Play Catalunya. L’accés és totalment gratuït i no cal que et subscriguis! En tens més d’una trentena per gaudir del millor cinema. 

1. Dogman

Marcello és un home senzill. La seva vida gira entorn del seu saló de bellesa per a gossos i la seva filla Sofia. Després d’una sèrie d’abusos, Marcello decideix ajudar a Simoncino en uns robatoris, però acaba a la presó durant un any. Quan surt decideix venjar-se.

2. Drive My Car

Basada en un conte de l’escriptor Haruki Murakami, el protagonista de la pel·lícula és Yusuke Kafuku, actor i director de teatre, que malgrat no ser capaç de recuperar-se d’un drama personal, accepta muntar l’obra ‘Tío Vania’ en un festival d’Hiroshima. Allà, coneix a Misaki, una jove reservada que li han assignat com a xòfer. A mesura que passen els trajectes, la sinceritat creixent de les seves converses els obliga a enfrontar-se al seu passat i acaben sortint a la llum secrets de les seves vides.

3. Mamà Maria

Patience Portefeux treballa com a traductora d’àrab per a la policia de París. Tractant d’encobrir al fill de la dona que cuida a la seva mare, Patience s’involucra en un assumpte de drogues, tenint accés a un gran carregament de cànnabis. Simultaniejant el seu treball en la brigada antidroga, es convertirà en la famosa distribuïdora de droga, Mamà Maria.

4. Madame Curie

Marie Sklodowska-Curie, nascuda a Polònia i resident a París, va dedicar la seva vida a la recerca científica i a la lluita pel respecte a la igualtat entre homes i dones. Els seus descobriments en el camp de la radioactivitat a inicis del segle XX, van canviar el món per sempre. A mesura que descobreix elements radioactius prèviament desconeguts, aviat es torna terriblement evident que la seva recerca podria conduir a aplicacions en medicina que permetrien salvar milers de vides, però també a usos en la guerra que podrien destruir milions d’elles.

5. L’informe Auschwitz

Aquesta és la història de Freddy i Walter, dos joves jueus eslovacs que van ser deportats a Auschwitz en 1942. El 10 d’abril de 1944, després d’una planificació meticulosa i amb l’ajuda i la resistència dels seus reclusos, aconsegueixen escapar. Demacrats i ferits, travessen les muntanyes de retorn a Eslovàquia per trobar-se amb la resistència i la Creu Roja. Recopilen un informe detallat sobre el genocidi en el camp.

6. Incerta glòria

Al front d’Aragó, el 1937, Lluís, un jove oficial republicà, destinat a un lloc temporalment inactiu en un erm desert, coneix a una enigmàtica vídua de la qual s’enamora i que aconsegueix engalipar-ho per a falsificar un document que la converteixi en la senyora de la comarca. A partir d’aquest moment, la fèrria moral del soldat es desgasta progressivament fins que arriba a perdre-la per complet, quan la dona l’obliga a matar al seu millor amic a canvi de proporcionar-li els mitjans per a salvar la vida del seu fill.

7. Cartes a Roxane

París, 1897, en plena Belle Époque. Edmond Rostand és un dramaturg prometedor. Però tot el que ha escrit ha estat un fracàs i ara sofreix una paràlisi creativa total. Gràcies a la seva admiradora, la gran actriu Sarah Bernhardt, coneix al millor actor del moment, Constant Coquelin, que insisteix a interpretar la seva pròxima obra. I, a més, vol estrenar-la dins de tres setmanes. El gran problema per a Edmond és que encara no la té escrita.

8. El Palau Ideal

A la fi del segle XIX, Joseph Ferdinand Cheval és un carter que viatja cada dia per la regió de Drôme, de poble en poble. En un d’aquests viatges, coneix a la dona de la seva vida, Philomena. D’aquesta unió naixerà Alice. Per a aquesta nena que Joseph estima per sobre de tot, es llança a una aventura boja: construir-li amb les seves pròpies mans un increïble palau. Sense desistir, aquest home ordinari no abandonarà mai i consagrarà 33 anys per a construir una obra extraordinària.

9. Barcelona, nit d’estiu i Barcelona, nit d’hivern

Sis històries d’amor i una única ciutat. El cometa Rose passarà. Uns demanen un desig, però altres esperen la fi del món anunciat pels Inques. Mentrestant, un sopar d’amics, un retrobament inesperat, una festa de disfresses i una reunió familiar. En el fons, tot per amor… 

Barcelona. Durant la màgica Nit de Reis, divertits i commovedors personatges viuen històries d’amor romàntiques, eixelebrades i a vegades, agredolces. Si vols veure aquesta pel·lícula en català nomès has de clicar a l’opció ‘versió original’. 

10. Martin Eden

Martin Eden és un noi humil de poble que es guanya la vida treballant com a mariner. Un dia, Martin defensa d’una agressió a Arturo, un jove de classe alta. Com a agraïment, aquest convida a Martin a la seva llar i a poc a poc li va introduint en el seu estil de vida. El jove coneix així els avantatges de l’educació, i veu això com una oportunitat per a progressar i convertir-se en l’escriptor que ha decidit que vol ser, mentre aprofita al màxim el temps entre luxes. Martin rebrà un impuls inesperat quan conegui a Elena, la germana d’Arturo, de la qual s’enamora a l’instant.

11. Instinto maternal

Alice i Céline són dues amigues a les quals uneix una relació molt especial. Viuen amb les seves famílies als afores de Brussel·les en els anys 60. Els seus fills, Théo i Maxime, han crescut junts i són com germans. Malgrat aquesta convivència idíl·lica, una tragèdia canvia radicalment les seves vides i les seves respectives famílies. A partir d’aquest moment, la seva relació comença a enfonsar-se.

12. Reina de cors

Annie és una advocada exitosa que viu amb les seves dues filles i el seu marit Peter, un reputat físic. L’aparició de Gustav, un fill que pertany a una relació prèvia de Peter, afecta l’harmonia que regna a la vida d’Annie. Aquest descobriment tindrà conseqüències devastadores per a ella.

13. Retrat d’una dona en flames

Ens situem al 1770 a la Bretanya francesa. Marianne és una pintora que ha de fer el retrat matrimonial d’Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent. Héloïse no accepta el seu destí com a dona casada i es nega a posar, per la qual cosa Marianne ha de treballar en secret. Es fa passar per dama de companyia per poder observar-la de dia i pintar-la de nit. La seva relació es torna més intensa a mesura que comparteixen juntes els últims moments de llibertat d’Héloïse abans de les seves noces.

14. Contra

En una ciutat alemanya, una jove de l’extraradi, immigrant musulmana, que somia amb ser advocada es matricula en la Facultat de Dret, però el primer dia de classe té un enfrontament amb un professor polèmic, conegut per ser provocatiu i per parlar fora de to. Obligat per la Universitat, el professor ha de preparar a la jove per a un concurs de debat nacional. Encara que cínic i arrogant, podria ser l’entrenador perfecte per a l’entusiasta estudiant, però abans hauran de ser capaces de superar els seus propis prejudicis.

15. Mass

Jay i Gail Perry són pares que estan de dol després de la mort del seu fill Evan, víctima d’un tiroteig a l’escola secundària. Richard i Linda són els pares del perpetrador adolescent Hayden, qui es va suïcidar després dels seus trets. Sis anys després de la tragèdia, totes dues parelles accepten una trobada organitzada en un saló privat d’una Església Episcopal. Les parelles ja s’havien conegut abans, quan Jay i Gail van fer comentaris feridors a Richard i Linda durant els procediments legals públics que van resultar de l’incident. 

16. Ondina

Ondina treballa al Senat de Berlín com a guia de desenvolupament urbà. És doctora en Història i viu en un petit apartament en Alexanderplatz. No obstant això, sota una aparença de vida urbana moderna s’amaga un vell mite: si l’home al qual mestressa la traeix, ella haurà de matar-li i tornar a l’aigua d’on va venir. Així, quan el seu amant Johannes la deixa per una altra, Ondina creu que no té elecció, però gairebé immediatament coneix a Christoph, un bussejador industrial, i s’enamora d’ell inesperadament. 

17. Worth

Basada en fets reals. Kenneth Feinber és un prestigiós advocat de Washington D. C. que accepta l’encàrrec d’administrar el Fons de Compensació per a les víctimes de l’11 de setembre. En la seva lluita per la defensa dels interessos dels afectats entre l’embull burocràtic i política estatunidenca, descobrirà l’essència sentimental de la vida. 

18. Antón, el seu amic i la revolució russa 

Una història inspirada en fets reals de dos nens, un de cristià i un altre de jueu, l’amistat del qual aconsegueix sobreviure per sobre dels prejudicis, l’odi i el pas del temps. Uns nens a qui els va tocar viure els convulsos esdeveniments de la Revolució Russa i les atrocitats de la Primera Guerra Mundial.

19. Els dies que vindran

Només fa un any que surten junts quan Vir i Lluís descobreixen que estan embarassats. Durant 9 mesos, seguirem l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seva vida, les seves pors, alegries, les seves expectatives i les realitats que, durant el seu embaràs, creixen davant ells. 

20. The farewell

Després de descobrir que la seva estimada matriarca pateix un càncer de pulmó terminal, la seva família decideix que ella no ho sàpiga, i convoquen una reunió familiar a la Xina on s’espera que hi acudeixin tots els membres que l’han conegut al llarg de la seva vida. Encara que els pares de Billi, que viuen a Nova York, es neguen a participar en allò que per a ells és una farsa, la seva jove i tossuda filla posa rumb a la Xina per poder acomiadar-se de la seva àvia i, de passada, tornar a forjar els vincles perduts amb la família a causa de la distància. 

21. Palm Springs

El despreocupat Nyles i la reticent dama d’honor (i ovella negra de la família) Sarah es troben casualment en un casament a Palm Springs. Allà descobriran que no només no poden escapar del lloc, sinó que tampoc podran fugir d’ells mateixos pel que sembla un bucle fora de tota lògica. 

22. Pa negre

Durant els durs anys de la postguerra, en una zona rural de Catalunya, un nen anomenat Andreu, la família del qual pertany al bàndol dels perdedors, troba un dia en el bosc els cadàvers d’un home i el seu fill. Les autoritats sospiten del seu pare, però Andreu intenta trobar al culpable. En aquestes circumstàncies, es produeix en Andreu el despertar d’una consciència moral que s’oposa a la mentida com a instrument del món dels adults.

23. La meva nena

Héloïse és mare de tres fills. Té una petita crisi quan la més petita d’ells, Jade, decideix que en complir els divuit anys, abandonarà la seva vida a França per a seguir amb els seus estudis al Canadà. A mesura que s’acosta el moment en què Jade continuï la seva vida lluny de casa, Héloïse veurà augmentar el seu estrès i no podrà parar de pensar en tots els moments viscuts al costat de la seva petita. 

24. Un acord original

Romane Bohringer i Philippe Rebbot, es posen davant i darrere de les cambres per a presentar un divertit i àcid retrat de la seva peculiar separació i la seva voluntat de començar una nova vida. Després de deu anys junts, la passió s’ha acabat però es continuen volent i no volen separar-se dels seus dos fills. La solució? Construir una casa on visquin en dos espais separats units únicament per l’habitació dels nens. 

25. Rusc

En un poble molt unit de Kosovo, les famílies lluiten per a arribar a final de mes, ansioses per rebre notícies dels marits, pares i fills que van anar a la guerra. Quan les abelles de Fahrije deixen de produir mel, decideix treure’s el permís de conduir i s’aventura a la ciutat per a vendre ajvar casolà en una botiga de comestibles local. La seva ingenuïtat i ambició posen a prova als habitants d’un poble conservador per naturalesa en el qual continuen vigents les nocions patriarcals i tradicionals de la societat.

 

26. Dating Amber 

A la Irlanda dels anys 80, els millors amics Eddie i Amber, fingeixen ser parella per a allunyar els rumors sobre la seva orientació sexual que corren per l’institut. Eddie està ansiós per entrar en l’exèrcit com el seu pare, mentre que Amber somia amb mudar-se al centre liberal de Londres. 

27. La plaça del Diamant

Pel·lícula basada en la novel·la de Mercè Rodoreda. L’acció transcorre a Barcelona, entre els anys 30, abans de la Guerra Civil, fins entrada la postguerra. La protagonista és la Colometa, una noia que veu esfondrar-se el món al seu voltant a causa de la guerra.

28. Estiu 1993

Frida, una nena de sis anys, afronta el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare. Lluny del seu entorn pròxim, en ple camp, la nena ha d’adaptar-se a la seva nova vida.

29. Benvolguts camarades

Lyudmila és membre del partit comunista local i una gran defensora dels ideals del règim. Durant una vaga laboral en una fàbrica de motors, veu com l’exèrcit, enviat pel Govern, dispara als manifestants i es produeix així una massacre. Aquest succés canviarà els seus ideals i els seus valors polítics per sempre. Amb la ciutat destruïda i agitada per les revoltes, molta gent resulta ferida o desapareguda, entre elles la filla de Lyudmila, cosa que l’obligarà a buscar-la entre el caos de la ciutat.

30. Mares veritables

Satoko i el seu marit, després d’una llarga i insatisfactòria lluita per tenir un fill i convençuts per una associació d’adopció, decideixen adoptar a un nen. Anys després, apareix Hitari, una noia desconeguda que diu ser la mare biològica.

31. Nahid

Nahid narra el conflicte d’una jove dona divorciada que viu amb el seu fill en una petita ciutat al nord de l’Iran i desitja casar-se amb l’home del qual s’ha enamorat. D’acord amb les lleis del seu país, el pare té la custòdia del nen, però, no obstant això, el seu exmarit li ha garantit a ella el dret a la pàtria potestat del seu fill sota la condició que mai tornarà a casar-se. Lluitant per no perdre als seus dos sers estimats, ella haurà de valorar una tercera opció: un matrimoni temporal. Tanmateix, això la posa en una dificultat, ja que malgrat ser legal, no és una cosa ben rebuda per la societat que li envolta. 

32. Només les bèsties

Una dona desapareix. Després d’una tempesta de neu, el seu cotxe és descobert en una carretera en direcció a un poble remot. Mentre que la policia no sap per on començar a investigar, cinc persones semblen estar lligades a la desaparició. I cadascuna d’aquestes persones té el seu propi secret a ocultar. 

 

33. Girl

Lara és una jove transgènere de 15 anys que aspira a ser una ballarina professional, es muda amb el seu pare, Mathias, i el seu germà per formar-se en una prestigiosa acadèmia de dansa. S’ha sotmès a una teràpia de reemplaçament hormonal i es prepara per a una cirurgia de reassignació de sexe, però se sent frustrada pel progrés lent del tractament. A l’escola, es tapa el seu penis amb cinta adhesiva durant les pràctiques de ballet i experimenta l’assetjament de les seves companyes de classe. 

34. Fills del sol

Alí, un nen de 12 anys, i els seus amics, treballen per a sobreviure i ajudar a les seves famílies fent treballs en un garatge i cometent petits delictes per a aconseguir diners. En un gir dels esdeveniments, Alí rep l’encàrrec de trobar un tresor ocult sota terra. Per això recluta als seus amics, però abans de començar la missió han de matricular-se a l’Escola del Sol, una institució caritativa que intenta educar a nens sense llar, situada prop d’on es troba el tresor. 

35. El mal no existeix

Quatre històries sobre els temes crucials de la força moral i la pena de mort que pregunten fins a quin punt la llibertat individual pot expressar-se sota un règim despòtic i les seves amenaces aparentment ineludibles. El film ens presenta quatre històries de la vida quotidiana a l’Iran on la pena de mort no sols afecta els condemnats sinó a la vida dels altres. Un poderós viatge definit per les paradoxes del poble iranià.

36. Son of the south

1961. Bob Zellner es troba en el seu últim any d’universitat i s’està documentant per a escriure un treball de recerca sobre les relacions racials. Zellner i quatre companys assisteixen a un acte per a commemorar el cinquè aniversari del boicot d’autobusos de Montgomery. No obstant això, la família de Zellner no comparteix la seva mateixa visió de la vida ni de la segregació racial que viu el país. El seu avi, membre del Ku Klux Klan, li adverteix que no s’involucri en el moviment pels drets civils de les persones negres.

37. Un acord original

Romane Bohringer i Philippe Rebbot presenten un retrat divertit i àcid de la seva peculiar separació i la seva voluntat de començar una nova vida. Després de deu anys junts, la passió s’ha acabat, però es continuen volent i no volen separar-se dels seus dos fills. La solució? Construir una casa on visquin en dos espais separats i l’únic punt d’unió sigui l’habitació dels nens.

 

Fuente

Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB + 512 GB - El Corte Ingles